Търси
Filters
Close

ВЪЗГЛАВНИЧКА ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ НА КОЛИКИ И НАСТИНКИ

687
Артикулен номер: 687
Производител: Sevi baby
19,90 лв.

Възглвничка с черешови костилки за облекчаване на колики  

Арт. Номер  687

Моля, прочетете внимателно този наръчник преди употреба на Възглавничката с черешови костилки, за да осигурите правилното използване на порудкта. Запазете инструкцията за бъдеща справка, тъй като съдържа важна информация. Съветваме ви да следвате правилните стъпки при употребата  на продукта, за да осигурите неговата безопасна употреба.

• Естествен продукт.

• Помага за успокояване  на болката, причинена от газове при бебета.

• Може да се използва като студен компрес при удари за поддържане на температурата във фризера за 30 минути.

• Отопляемата термична подложка против газове поддържа температурата си в продължение на 20-30 минути.

Подробно описание:

Какво представлява термичната възглавница против газове и защо се използва? От древни времена, особено през зимата, срещу болки и газове се използват торби с гореща вода, тухли, почва и др. с нагряване. Въпреки това, тези продукти, особено торбата за гореща вода, не могат да се използват при кърмачета. Тъй като могат да причинят изгаряния. Поради тази причина Sevibebe  произвежда Възглавничката с черешови костилки за бебета.

Този продукт се състои от 100% памучна торба с черешови костилки и памучна външна обвивка, в която е поставена тази торба.

Продуктът е подходящ  и за възрастни.

Защо череша? Тъй като черешовите костилки съдържат голямо количество естествени мазнини в малък обем. Те задържат топлината за дълъг период от време. Успокояват бебето Ви.

Как да се използва? Черешови костилки се използват в термичната възглавница против газове. Поставени са във вътрешна торба. Когато  желаете да  използвате термичната възглавница  костилките от череши с вътрешната торба се поставят във фурната при 120 градуса за 15 минути. Термична възглавница се поставя върху стомаха или крака на бебето след допълнително ръчно контролиране, като температурата не трябва да надвишава 37 градуса.

Тъканта не изгаря ли във фурната? Тъканите вече са подложени на топлинна обработка около 250 градуса по време на производството.

Можем ли да  загреем в микровълновата печка? Може да се нагрява само, в тези варианти, които имат опция за нагряване с регулиране на температурата в продължение на 2 минути при 350 вата. (Проверете температурата с ръка преди да поставите продукта на бебето.

Да не се използва в микровълновите фурни, които не могат да бъдат регулирани за температура, могат да изложат продукта на висока температура и да предизвикат изгаряне или повреда на самата печка.

Как се поддържа? Торбата с черешовите костилки не се мие. Препоръчва се да не се мокрят. Външната обвивка /калъф/ може да се пере ръчно или в пералната машина на 30 градуса.

Как да се съхранява? Тъй като е органичен и естествен продукт, той може да бъде засегнат от влага.  Съхранява се на сухо и проветриво моясто.Задължително се нагрява веднъж месечно, когато не се използва за да запазва своите свойства.

Внимание! Никога не оставяйте детето си без наблюдение с този продукт.
Винаги проверявайте целостта на продукта. Съдържа дребни частици. Опасност от задушаване.

Винаги проверявайте температурата преди употреба!

Не оставяйте бебето извън вашия обхват.

-Потребителят трябва да проверява този продукт преди всяка употреба за следи от износвания или скъсване.

ВНИМАНИЕ!!! НЕ ИЗПОЗВАЙТЕ ТОЗИ ПРОДУКТ АКО ИМА ПОВРЕДА ИЛИ СКЪСВАНЕ.

Потребители купили този продукт, също купиха