Търси
Filters
Close

BONDIGO

Bondigo, откакто е била основана във Франция, предлага иновативни играчки в рамките на концепцията за забавление и обучение. Съчетавайки френската естетика и технология в своите продукти, Bondigo непрекъснато се развива в отговор на постоянно променящите се нужди на родителите и отразява този напредък в своите продукти. Днес Bondigo е предпочитан избор на майки и бащи в над 20 страни в Европа и извън нея.

В продуктовият портфейл на Bondigo, който добре разбира важността на играчките за детското развитие и за родителите, се съдържат играчки, които не само забавляват, но и подкрепят физическото, социалното и интелектуалното развитие на децата, като изявяват и развиват техните способности. Bondigo действа със смисъл за това, че щастливо и забавно детство е най-красивият подарък, като същевременно допринася за тяхното развитие.

Продуктите на Bondigo отговарят на нуждите както на децата, така и на родителите. Те помагат на родителите във въпроси, свързани със здравето и безопасността, когато децата проявяват упорити или неподчинени поведения. Играчките за хранене на стол помагат на децата да се стимулират да ядат, докато осветлени и музикални автомобилни сенници са идеални за деца, които не искат да седят в автомобилното седалки. Играчките за ходене стимулират бебетата да ходят със светлина и звукови ефекти, а вибриращите и охлаждащи играчки за израстване на зъби правят периода на никнене на зъби забавен.

Bondigo има за цел да помогне на майките да отглеждат щастливи и самоуверени личности, като предлага креативни и забавни играчки, които ще помогнат на децата да развият жизнените си умения и да им дадат най-добрия възможен старт. Всички играчки на Bondigo са проектирани, за да помогнат на децата да откриват границите на своята креативност и въображение, да правят ученето забавно и да разкрият своя потенциал.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по
Показвай на страница